Youtube filmpjes

 

Youtube kanaal van Bert Hof

 

Op het Youtube kanaal van Bert Hof kunt u nog meer video’s vinden die betrekking hebben op de sloop van de oude Sint Janschool en de bouw van het mooie complex voor De Parel.

Ook heeft hij beelden online geplaatst die je de "making of" zou kunnen noemen van bovenstaand Hart van Nederland interview.

Zoek op: SUPERBERT61


Woonvoorziening De Parel is geopend!!

Na jaren van voorbereiding en een bouwperiode van ruim anderhalf jaar was het dan eindelijk zover.

Op 8 september  j.l. werd het prachtige woonzorg complex  van Stichting De Parel officieel geopend.

In het bijzijn van Locoburgemeester  René Lazeroms van de Gemeente Rucphen en vertegenwoordigers van investeerder Impact Vastgoed en zorgverlener ASVZ en natuurlijk  de meeste nieuwe bewoners  met  hun ouders, broers en zussen en tal van overige genodigden werd het traditionele lintje doorgeknipt.

Een grote wens voor alle betrokkenen is in vervulling gegaan en een veel belovende toekomst voor de jong volwassen bewoners ligt in het verschiet.

 

Sinds de opening van de Parel in september 2017  is het grootste deel van de bovenste etage van het complex  leeg gebleven.

Maar daar gaat binnenkort verandering in komen, want op 5 maart j.l. zijn namens 5 nieuwe bewoners de huurcontracten ondertekend. Daarnaast is één van de appartementen reeds bewoond en voor een andere woning is een tijd terug ook al een huurcontract getekend.

Het streven is dat op 1 mei 2018 de bovenste verdieping van De Parel nu echt bewoond gaat worden.

Inmiddels is ook een aanvang gemaakt met de inrichting van de gemeenschappelijke ruimte(n) om op tijd klaar te zijn met het creëren van een huiselijke omgeving, vergelijkbaar met die van de onderste woonlaag.

 

De prachtig versierde ingang                                              Lintje knippen door bewoner Patrick Wullems


Ondertekenen huurcontracten De Parel bovenverdieping


Ondertekenen huurcontracten

 

 

 

Op 8 augustus 2017 zijn in de Menmoerhoeve te Etten-Leur, onder het genot van een hapje en drankje, 9 huurcontracten ondertekend.

Een grote stap op weg naar een nieuwe woning!

Foto albums


Het complex met zijn tuinen

De eerste paal